Dienstverlening

Bemiddelen tussen dealers en particulieren omtrent de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Dat is wat wij leuk vinden, goed kunnen en nu al jaren doen. We beheren diverse labels en helpen vanuit daar jaarlijks tienduizenden particulieren met het succesvol verkopen van hun auto, motor of recreatievoertuig.

Transparantie. Dát vinden we belangrijk. Slechte ervaringen maken mensen wantrouwend. De taak van Dealerdirect is om jou te laten zien dat het ook anders kan. We willen zowel de autodealer als consument een goed gevoel geven. Met een exclusief netwerk erkende en gecontroleerde dealers, enthousiaste specialisten en een gebruiksvriendelijke website, zorgen wij ervoor dat jij snel van je voertuig af bent. Het sleutelwoord? Eenvoud! 

Voertuigen

Je kent Dealerdirect waarschijnlijk vooral van de radiocommercial: ikwilvanmijnautoaf.nl. Maar wij doen meer dan dat! Bij ons kun je ook terecht voor de verkoop van je motor, caravan, camper, taxi of bedrijfswagen.

Social Responsibility

Wij vinden diversiteit op de werkvloer heel belangrijk. Alle collega's moeten zich hier welkom en gerespecteerd voelen, wat de achtergrond van hem of haar ook is. Iedereen verdient een gelijke kans, en wij stimuleren dat graag!

Ook regionaal hebben we een sterke positie. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Hier telt ons werknemersbestand ruim 80 medewerkers, waardoor Dealerdirect een mooie bijdrage levert aan het stimuleren van de werkgelegenheid in Twente. Door het aangaan van lokale samenwerkingsverbanden zorgen we gezamenlijk voor een economisch sterke regio.